Advertise

sobota 26. prosince 2015

Christmas time!



Předevčírem byl Štědrý den a tak mě pod vánočním stromečkem napadlo pár článků. Zrovna tenhle bude čistě kecací. Bude totiž celý o mém štědrém dnu. Tak jdeme na to.

Ráno bylo překrásné. Kolem 9 hodiny jsem se probudila vedle mého přítele, dostala pusu a popřál mi krásné Vánoce. Už mi bylo jasné, že ten den bude úžasný. Na snídani nás čekala horká čokoláda a vánočka s marmeládou.

Kolem oběda jsme zdobili stromeček, balili dárky a koukali se na filmy společně s naším kocourem Hanušem. Kolem 3 hodiny si David vyměnil dárky s mojí mámou a se mnou a šel za svou rodinou. Já jela s babičkou a dědečkem na hřbitov zapálit svíčky a potom zase domů.
 Po zjištění, že Hanuš stále spí pod stromečkem rozvalený na dárcích jsem se naštvala a šla spát taky. Jelikož jsem už měla hlad a strašně se nudila, na chviličku jsem usnula a najednou slyším jak mě máma volá k večeři. Čekala na mě klasická rybí polévka a kapr v trojobalu s bramborovým salátem. 

Po večeři jsme s mámou zjistily, že jsme ztratily zvoneček, který přivolává Ježíška a tak jsem narychlo stahovala aplikaci do iphonu, která napodobuje zvoneček #ModernChristmas . Po rozbalování dárků nastal čas odchodu k babičce, kde jsem se setkala se zbytkem mých nejdražších. Při popíjení domácího vaječňáku, rozbalování ostatních dárků a povídáním, jsem jedním okem mrkala na hodiny, abych nepropásla půlnoční, která byla naprosto dokonalá! 
Po půlnoční nás na faře čekal svařák a báječný ohňostroj!

Tak to byly moje Vánoce. A co ty vaše?



Tohle úžasné překvapení od sestřenice :)


#ŠílenýStrachZPrskavek


Vánoční šaty


Nejúžasnější dárek


Půlnoční mše



Hanuš



Nejkrásnější dárek od přítele


4 komentáře:

  1. Moc hezké fotky :3 :) a máš moc krásný blog :) jenom bych tam přidala gadget Pravidelní čtenáři :) nejlepší je hned první ve Více gadgetů ;) :) dávám odběr :) a byla bych ráda kdyby ses podívala na můj blog a když se ti bude líbit tak třeba taky zanechala odběr ♥ moc moc děkuju :)
    http://fandombeforebloodcz.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj :) tak čtenáři už tam jsou :) blog máš krásný :) zítra na něj mrknu důkladněji. Děkuji za kometar noc me potěšil ❤

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny komentáře.