Advertise

pondělí 28. prosince 2015

Co jsem dostala na Vánoce #Kosmetika




Vánoce, stejně rychle jako přišly, tak i odešly a nám zbyly jen roztrhané balící papíry, napůl opadaný stromeček a hromada dárků. Já osobně musela být letos šíleně hodná, protože když se podívám na tu zaskládanou komodu všemi těmi dárky, tak nevěřím vlastním očím. A chtíc nechtíc, budu to muset rozdělit na 2 články. 

První bude #Kosmetika a druhý bude #OstatníDárky. Tak pojďme na to!

1. Bies - Pink Boudoir Made With Swarovski Elements

Krásná, růžovo-černá sada obsahující deodorant a parfém zdobený kamínkem od Swarovski. 





2. Victoria´s Secret - Passion Struck - Fuji apple & vanilla orchid

Úžasný parfém nebo spíš body sprej od Victoria´s Secret. Vůně je sladká a spíše letní. Trvanlivost je naprosto úchvatná. Na to, že je to body sprej, drží celý den a nepotřebuje přefíkat. Paráda! 




3. EOS - Raspberry pomegranate 

Moje už 6 vajíčko, které mě asi ničím nepřekvapí už. Ale TOP a naprosto nenahraditelný Eos je z limitované edice St. Barth´s Sunrise s příchutí grapefruit. ♥





4. Essence - Super fine  eyeliner pen

Na linkách od Essence ve fixe jsem se učila úplně první linky a potom přešla na linky od Catrice. Tyto jsem dostala od milované sestřenici a já ji strašně děkuji, protože mi za 1) Došly! A za 2) Jsem zase zpět u Essence!
Jediné mínus co to má je dlouhý tenký fix. Ale to je moje chyba, jelikož neumím s dlouhým tenkým fixem malovat. Hold, člověk se musí naučit vše :)





5. Gabriella Salvete - Panoramico - Curling mascara

Řasenku od G.Salvete jsem nikdy nezkoušela a tahle mě mile překvapila jak plastic brush, který tak moc miluji, tak i zahnutým kartáčkem se kterým se velmi příjemně a jednoduše pracuje. Vlasy zahustí a prodlouží. Odkládám všechny mé doposud používající řasenky a tuhle vyzdvihuji na světlo boží! Ámen.








6. Balea - Granatapfel & Gojibeere - Shampoo

Šampóny od Balea mám velmi ráda a potěšila mě příjemná vůně granátového jablka a plodů goji. Zatím jsem ho na vlasy nedávala, tak uvidíme za nějaký čas.





7. Adidas - Relax 

Sprchový gel od Adidasu miluji a nejradši mám smooth s mikro perlami pro krásný peeling.  Těším se na tenhle relax.





8. Baylis & Harding - Mini Luxury - Sweet mandarin & grapefruit

Dárková krabička obsahující 2 miniaturky sprchového gelu a tělového mléka s vůní mandarinky a grapefuitu jsou naprostými favority, jelikož tak neskutečně voní, že máte chuť se zakousnout! 





9. Dermacol - Aroma Ritual - Hrozny s limetkou

Dárková kazeta opět se sprchovým gelem a tělovým mlékem od Dermacol. Za poslední dobu velmi známá a oblíbená řada Aroma ritual je k zakoupení už kdekoliv. Smyslné vůně v gelu, naprostá hydratace v mléce nebo úžasný peeling po body scrubu.






10. Chloé

Dostala jsem zase dárkový box a to tentokrát Chloé, který obsahoval 50 ml parfému a 100 ml tělového mléka.  Parfém mám už druhý a není k němu co říct. Prostě dokonalost sama. Tělové mléko mě až tak moc nevyhovuje, protože tam necítím vůni original Chloé ale strašně moc medu. Hydratace taky u mě nic extra ale je pravda, že zastává funkci parfému, jelikož když si mléko natřu na tělo, tak krásně voní po zbytek dne. Mamce jsem ho koupila taky a jí vyhovuje naprosto 100%. Tak jsem asi divná.










6 komentářů:

  1. Já jsem asi taky divná :D, ale narozdíl od tebe u šampónů od Balei(vypadávají mi po nich více vlasy). Skoro bych řekla, že ti Ježíška závidím :) U nás se moc kosmetika nedaruje ;)
    http://blabolydomie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Úplně stejný eos jsem dostala taky:) A ty sprchové gely od Dermacolu zbožňuju, jsou tam naprosto úžasné vůně
    Co jsem dostala k Vánocům?

    OdpovědětVymazat
  3. Aroma ritual od Dermacolu jsem dostala také. Mají opravdu úžasné vůně. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Body spreje od VS naprosto miluju a nejraději bych měla úplně všechny. ♥ A ta dárková krabička Baylis & Harding vypadá skvěle a musí úžasně vonět! Zbožňuju grapefruit! :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, dlouho uz ctu tvuj blog a moc hezkej ;) a ty darecky cos dostala, tak super! zavidim. Ja ted mela trosku chudsi, protoze rekonstruujem barak, ale na druhou stranu jsem si udelal radost kdyz jsem na http://www.stavebni-pouzdro.cz/ nakoupila s pritelem dveci za hodne penez, ale zas to zlepsi nase bydleni. Mej se fajn a tesim se na dalsi clanky. Pa Petra

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny komentáře.