Advertise

neděle 3. ledna 2016

A jsem v tom zase!



Po dvou týdnech sedím opět ve vlaku směr Brno a cpu se štrúdlem z domu. Vedle mě sedí spolužák prvák a vypraví perličky o jeho alkoholových svátcích. Naproti sedí jeho bývalá spolužačka smějící se za každým Adamovým prohlášením, že pozvracel postel či jiný nábytek.

A co mě teď ještě čeká? No, čeká mě vláčení asi 50 kilového kufru do kopce na internát. Vybalení a přivítání s holkami. Doufejme, že se stal vánoční zázrak a sprchy se už spravily, jelikož už týden před prázdninami po našem patře pobíhali upocení a sprostí chlapi v montérkách a celý intr zamořili nechutným smradem jak z řezání a bourání zdí, tak i z jejich těl.

Tento týden mě toho čeká celkem dost. Od pondělí nastupujeme zkoušet naši hru na pololetní zkoušky a upřímně, nezkoušeli jsem to ani jednou…. ANI JEDNOU! A to máme premiéru ve čtvrtek. Ano, správně. Tento čtvrtek 7.1. A neumíme ani hov… :D. Takže to vidím jen na zkoušky, spánek, školu, zkoušky, zkoušky, zkoušky a PREMIÉRU. Rozhodně čekejte o premiéře nějaký článek s fotkami.


2 komentáře:

Děkuji za všechny komentáře.