Advertise

neděle 3. ledna 2016

Eyebrows?




Byla jedna šťastná dívka, co měla ,,normální" obočí a trhala si ho 1 za několik let, jelikož jí nerostlo. Nemusela si ho barvit, česat, upravovat, malovat. Prostě nic. Jak ráno vstala, tak ho měla. Ale! Po 16 roku přišla zrada a obočí se jí zbláznilo. Musela si ho v některých místech dokreslovat a hlavně trhat. Bože jak ta holka nesnášela trhání...


Ano. Máte pravdu. Ta holka jsem já. 

Nevím co se stalo, ale mé obočí začalo protestovat a vytvořilo jakousi vzpouru na mém obličeji. Rozhodlo se mi normálně sabotovat život. Takže jsem naklusala do obchodu a koupila si pinzetu.
Po několika denním odhodlávání, jsem si vytrhla první chlup a zjistila, že na to rovnou kašlu. No co? Teď je trendy mít VELKÉ obočí.
Dobře, u mě to tak trendy nebylo, ale podstupovat tu bolest jsem odmítla.
Moje teta kosmetička se proto nabídla, že mi pomůže a o obočí se mi bude starat. 
Po první návštěvě u ní v salonu jsem se rozhodla se na to vykašlat podruhé. Něco jiného je, když si bolest působíte sami, ale rozhodně je něco jiného, když vám ji působí někdo jiný.
Nechala jsem to tak, ale na každého jednou dojde, tak i já si začala trhat obočí. Ale moc to nehrotím a trhám, až moje obočí vypadá nějak takhle : 


Okay,  tohle už přeháním, ale rozhodně si kvůli tomu nedělám vrásky.

Před nějakým časem jsem jela s holkami do Rakouska a koupila si v drogerii Bipa klasickou paletku 2 stínu od Essence na obočí v odstínu 02 Blonde style.




A napadlo mě, ukázat fotku jak vypadá moje obočí neupravené a upravené.
Stín používám světlejší, a ten tmavý trošku na ocásek obočí, ale jestli mám být upřímná, nejvíc s tmavým stínem z této paletky dělám kouřové stíny. Jop.

Součástí balení jsou i 3 šablony na obočí, které jsou super pokud NEMÁTE obočí nebo máte pár chloupků nebo velmi krátkých. Pro chlupáče jako já jsou naprosto nepoužitelné. Ale velmi praktické, jak už jsem říkala, pro slečny s nevýrazným obočím.

Štěteček je super. Malý zkosený štěteček s tvrdými štětinami je super pro vykreslení obočí. Takže tahle paletka mi 100% vyhovuje a je úžasné, že se přesně hodí pro blond obočí. Teda pokud ho nemáte naprosto bílé, jak některé blondýny mají.

Tak a tady už jsou fotky.


Na levé straně můžete vidět obočí vykreslené a na pravé rozdíl.
Obočí moc nepřeháním a rozhodně neříkám, že mám krásné obočí, nebo že si ho umím namalovat. To rozhodně ne. V nejbližší době plánuji návštěvu salonu a obočí si nechat upravit profesionálně. Jenže teď na to není vůbec čas a tak je tady varianta ,,šikovných" ručiček.



Na téhle fotce je krásně vidět jak je mé obočí místy prázdné a neupravené. 

#Naturalbeauty #NoMakeUp #NoFilters FOREVER ♥


Pokud máte vy na svém blogu návod na krásné obočí, rozhodně hoďte odkaz do komentářů ať nechodím jako týpek na první fotce ♥

2 komentáře:

  1. Pokud je to jak říkáš bez filtrů, tak ti opravdu závidím tvou barvu očí! :) Ohledně obočí- velmi krásná úprava, kéž bych to také uměla. Naštěstí to není u mě nejhorší a dokresluji velmi výjimečně. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj děkuji ano takhle moje oči opravdu vypadají :) tvuj komentář me moc potěšil :)

      Vymazat

Děkuji za všechny komentáře.