Advertise

středa 6. ledna 2016

Premiéra se blíží aneb prkna volají!



Začátkem roku jsem počítala měsíce, týdny, od Vánoc dny a teď už jsou to hodiny do premiéry naší hry. Od září pečlivě připravujeme Maryšu a zítra sní jdeme před diváky. Jestli jsem nervózní? To ani ne ale polovinu ročníku chytla nemoc. Takže jsem dnes s teplotama stála ve zkušebně Městského divadla a snažila se neomdlít. A hlavně nepozvracet. Ale co je hlavní, že naše půlroční práce jde do cílové rovinky. Je to jako čekání na Vánoce nebo narozeniny. Nemůžu se dočkat a nemůžu uvěřit, že to tak uteklo.






 Je to jako včera, když nám profesor rozdal scénáře a poprvé jsme četli ty divné, staročeské slova, které nemohl nikdo přelouskat. A teď? Teď s tím jdeme na prkna co znamenají svět!







Dnešním dnem jsme dořešily kostýmy a největším problémem byly boty pro mě. Ikdyž mám číslo 40-41 (což není moc velký problém), tak v divadle nikdo tak velkou nohu nemá. Fakt nikdo kromě Janiky Kolářové a ta zrovna ty boty, které jsem potřebovala, neměla... Takže jsem se musela spokojit s jedinými, které tam byly v mojí velikosti.







Po kostymérně následovala textová zkouška, kde jsem myslela že umřu. Bylo mi fakt zle a s každým slovem jsem myslela, že se opravdu pozvracím. 





A co teď? Teď si půjdu uvařit vifonku, čaj na nachlazení a budu koukat na Awkward, který je jen tak btw ten nejlepší seriál hned po OISTNB!!! Takže, pokud hledáte seriál, tak běžte do Awkward/Nešika, jelikož je to seriál naprosto o mě a když jsem viděla první tři díly, myslela jsem si, že mě někdo sleduje a píše o tom seriál.




Nemocní, na umření, ale stále neodolatelní! To jsme my!!!!

Tak jo. Tohle je vše z mého dnu a napište do komentářů, jestli by jste chtěli článek o mojí herecké škole, která je fakt hodně zajímavá.






4 komentáře:

  1. Jeee, to je tak hezké čtení, já bych článek o tvé škole viděla ráda:) Držím palce a hlavně se uzdrav!❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé to je moc milé od tebe :) děkuji :) asi udělám článek v nejbližší době :)))

      Vymazat
  2. Maryša?! Moje oblíbená knížka z povinné četby (ještě kromě Malého prince) :D některá slova bych si vážně nezapamatovala, takže opravdu klobouk dolů. O herecké škole bych se také ráda dozvěděla více.
    Hlavně se brzo uzdrav, ať to všechno úspěšně zvládneš. ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Držím palce a snad už je ti líp:-) Je to zajímavé co tam všechno děláte, možná by mě to taky bavilo. Určitě více takovýhle článků. Začala jsem tě sledovat. Nedávno jsem si založila také blog a moc by mi pomohlo a potěšilo, kdyby ses mrkla, popřípadě se stala pravidelnou čtenářkou:-)

    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny komentáře.