Advertise

úterý 19. ledna 2016

Za dobrotu na žebrotu...



Dlouho tady nic nebylo neboť jsem neměla chuť absolutně nic psát. Někdy totiž stačí jedna osoba a znechutí vám naprosto celou práci a vy potom celý týden vypadáte jako naštvaná gorila, která nenávidí naprosto všechny kolem sebe. A tak si teď říkám k čemu to je? Pokud dělám giveaway a dám si s tím tu práci ty věci nakoupit, nafotit, dát na blog pak zaplatit poštovné a poslat to někomu jen za to, že mi dá odběr a like na fb nebo instagram a potom mi ta osoba píše emaily o tom jak jsem slíbila že to pošlu po novém roku a teď ji PRÝ ignoruji a neplním co jsem slíbila a že se s takovým chováním jako mám já ještě nesetkala. 


Takže vlastně já něco udělám pro vás čtenáře, vyjádřím se dotyčné výherkyni, že teď toho mám moc ve škole kvůli zkouškám a nestíhám, ale v nejbližší době pošlu a slečna je schopna se hádat jako kdybych ji okradla za něco, co si ,,zaplatila" a na argument, že tohle dělám pro mé čtenáře z dobré vůle napsala pouze HAHA....



Tak já nevím lidičky jestli jsem zlá já, protože dělám giveaway a pošlu ji o 14 dní později a nebo vlastně jsem zlá protože ji ,,cíleně" ignoruji. A nejvíc co mě na tom dorazilo je, že když jsem jí psala o výhře, tak napsala ať jí napíšu CO TO VLASTNĚ vyhrála, jelikož se do giveawayí zapojila hodně a už ani neví, o co všechno soutěžila. A to mě jako blogerku hned potěší, když zjistí, že holčina absolutně nečte můj blog, zapojí se do giveaway jen pro výhru a po zvítězení mi zruší odběr.

Asi to začnu dělat jako nejmenované blogerky co těšně před vyhlášením udělají fake profil a pak ho vyhlásí jako vítězem, tudíž akorát nasbírají sledovanost, čtenáře, odběry a like a výhru si samozřejmě nechají. Ale na tak nízkou úroveň se nikdy nesnížím. Nebo jo?

A co si o tom myslíte vy?
Napište prosím do komentářů, ať vidím nějaký pozitivní postoj k mé práci.

S úsměvem posmutnělá a naprosto naštvaná

Betanie

10 komentářů:

  1. Píšeš skvěle, přiznám se že jsem na tvůj blog přišla taky jen díky giveaway, ale hned si přečetla tvé články a od té doby čtu všechny. Mrzí mě co lidé dokážou udělat. Nebuď smutná, nestojí to za to♥ A nikdy neklesnes na takovou úroveň :) S přáním překrásného dne Karolína♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Karolínko děkuji :) aspoň nějaká milá duše mi zlepšuje práci svými komentáři a tenhle mě moc potěšil. Přesně kvůli lidem jako jsi ty to dělám <3'

      Vymazat
  2. Ono ja ťa chápem absolútne, tiež ma momentálne drží na krátko škola a ledva niečo stíham a preto som aj sekla s blogom. Tiež sa mi stalo to, že som asi dva týždne po vyhlásení poslala výhru v GA výherkyni, ale tá to našťastie zobrala v pohode :D
    No viem sa vcítiť do tvojej situácie a len ti poradiť, aby si sa na to vykašľala a vôbec si s tým nezaťažovala hlavu, takých ľudí v živote stretneš ešte neúrekom a netreba sa nimi nechať znechutiť. :) Slečna sa môže akurát za seba hanbiť.
    Tak hlavu hore :)
    Veľa síl prajem na skúškach :)

    OdpovědětVymazat
  3. :D u mna vzdy vyhrali v ga ludia ktori mi nikdy nic neokomentovali a tak , ale robim ciernu listinu :D a tam pisem kazdeho kto dal unfollow a toho uz nikdy nezapajam do sutaze, a si pis je takych dievcat je asi 15 :D
    a ja osobne mam radsej kedy napise dievca u ktoeho vyham ze kedy mi to pride pretoze cestujemm aj mimo svk a nemyslim na to moc kedy mi balicek pride cakat necakat, kolko krat sa uz aj poslal naspat zato ze ho odoslali ked som odisla , rada sa vopred dohodnem a ked niesom doma tak upozornim na to ze vtedy a vtedy prijdem.

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem vyhrála za blogovou kariéru celkem třikrát, z toho mi pžed Vánocemi dvě a výhry ještě nepřišlo. No co, svět se nezboří, díky tomu čtu blogy a odběr dávám a nechávám u blogů, protože mě většinou fakt zaujmou :)

    U Tebe odběr mám stále dále, ani nevím, kdy jsem ho dala. :D Myslím, že mě specificky zaujmul jeden článek a od té doby tvůj blog prostě čtu, protože mě baví :)

    OdpovědětVymazat
  5. No, toto fakt poznám. Koniec súťaže, preč odber. Ja som napr. Dlho odberala jednu blgerku lebo mala úžasné súťaže, no jej štýl písania? Zhoršil sa. Fotky síce mala úžasné (veď keď má na zrkadlovku), ale jej štýl písania? Nudný. No stále som ju aj tak komentovala a písala čo si myslím. Výhra? Žiadna. Teda, tvrdila že vyžrebovala podľa systému no keby si uvedomila, že stále píše o tom ( každý 10článok) aké suoer sú kamarátky s jednou blogerkou a odrazu jej príde výhra a naozaj hodnotná??? Naozaj nenápadné. Keby aspoň napísala, že ju sleduje a často komentuje,.... Ja vyhlasujem výhry a častokrát dám aj fotku systému, aby mi ľudia verili. No niektoré čo robia? Vrchol. Po tomto som ju ešte sledovala ale keď začala písať príspevky typu: najlepšia blogerka (pričom šlo o sympatiu k osobe a nie k blogu) a pod. Nie neprosím. Odber išiel preč. A to som jej komentovala každý príspevok a nemala ani toľko v sebe, aby aj ona mňa odberala alebo sa aspoň pozrela na môj blog a dala mi aspoň nejaký komentár,... Nemám rada takéto sebecké baby,.... P.S. áno, nie som ani ja super v písaní, no toto ma nahnevalo. Alebo keď mi hodí komentár fajn výrobky keď ja jej dávam komentáre cez 3 riadky. A to ani nemala toľko čitateľov, aby nestíhala (niečo pod 200). A odpovede ku komentárom? Žiadne ani keď tam bola otázk (ani po týžndi). A ešte ONA napíše veľký článok o tom, že jej odchádzajú fanúšikovia, ... Toto s odchádzaním fanúšikov sa aj mne stáva, no neriešim to nejak. Preto viac sledujem komentáre a občas za víťaza (samozrejme dám odôvodnenie) dám ich, ak sa zapojili do súťaže. Prepáč za môj pravopis, ale som na mobile a veľmi som sa k tomu chcela vyjadriť.

    Www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A toto že "čo som dostala?" sa mi ešte nestalo. 1. Ak nevieš tak sa pozri na blog a zistíš 2. Nič nehovor, teš sa a nechaj sa prekvapiť,... Veď o pár dní na to aj tak prídeš.

      Ani mami sa nespýtaš: jeeeej kúpila si mi horalku? A prečo. Ale poďakuješ a zješ ju.

      Vymazat
    2. Ahoj, přesně to co jsi psala znám. Tohle taky nesnáším. Za pravopis se neomlouvej, sama vím jaké to je na mobilu. Jako s téhle dívčiny jsem opravdu umírala. Jako to tak zamrzí když ti napíše, že ani neví co vyhrála... Dnes jsem odesílala balíček s tím že za poštovné jsem dala 120 korun a ještě je na mě nepříjemná jako bych jí něco udělala. V tu chvíli co jsem viděla cenu na poště jsem měla sto chutí se na to vykašlat. Takže když to shrnu, za celou giveaway i s poštou jsem dala 560 korun a výsledek žádný.

      Díky že jsi okomentovala a já tak narazila i na tvůj blog který je parádní. Hned jdu pročítat a těš se na kometáře. :) <3

      Vymazat
  6. Přesný článek... Taky jsem pořádala soutěž ( na FB stránce ) a jedna holka nevyhrála a začala se vztekat ( samozřejmě to byl někdo, kdo se na stránce objevil jenom díky soutěži. Byla to soutěž o knížku, a když jsem řekla, že budu PRAVDĚPODOBĚ dělat další asi 2 měsíce mi skoro každý den psala, kdy bude soutěž, že si chce zasoutěžit, a samozřejmě ... že máme super stránku... byla jsem si jistá, že i kdybych nějakou soutěž pořádala, tak nakonec vyberu nějakého člověka, co je tam aktivní nejen kvůli soutěži, ale protože ho moje příspěvky zajímají... Zkrátka to jak se někteří lidé chovají je opravdu hrozné...

    OdpovědětVymazat
  7. Velice trefně vyjádřený problém. Možná proto osobně soutěže nepořádám a účastním se jen toho mála, které pořádají mé oblíbené blogerky. Hold v dnešní době je tohle hodně rozšířené a velká část lidí, co narazí na blog komentují aniž by četli jen proto, aby si sami získali návštěvnost. Tvůj zmiňovaný případ je už ale extrém, který o inteligenci oné dívčiny dost vypovídá. Bohužel pro ní.
    × tichyodpor.blogspot.cz ×

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny komentáře.