Advertise

pondělí 21. března 2016

Úlovky za březen - Essence


Po nějaké době se mi opět do rukou dostala kosmetika Essence a já si řekla, že jí dám ještě šanci. Vždy když jsem od Essence něco měla, tak jsem to vyzkoušela, usmála se a odložilo na dno kosmetické taštičky. A až když jsem někam jela, nebo něco nutně potřebovala, hrábla jsem dolů a vytáhla Essence. Přišla mi ale nabídka a já zaváhala. Nakonec jsem si vybrala pár lákavých kousků a o těch vám tady povím.





Jako první tady mám soft touch mousse make-up v odstínu 04 ivory. Malá skleněná mistička s průhledných dnes vypadá elegantně a podle mě mnohem praktičtější než tuby.
Make-up je nádherně pěnový a lehký. Krásně matný a na pokožce udělá silikonový filtr. Za tohle bych dala 10/10 bodů! Fakt bomba. 
Ale krytí... Tak to projelo na plné čáře. Make-up nezakryje nic. Absolutně. Dokonce ani pleť nesjednotí. Přijde mi spíš jako krém na hebkou pokožku. Toť vše... Myslím, že za 110 korun seženete i lepší make-up.




Další tady mám tento bronzer sun club v odstínu lighter skin 01 natural.
Krásné velké balení a bombastický letní vzor. Co mě dostalo nejvíc, tak to byla vůně. Tento bronzer voní jako Pina colada!!! Tak to je ta největší bomba! Za tohle u mě Essence vyhrál! Barva je sice trošku do oranžova, ale není to nic tragického. Nepráší a krásně se nanáší.


Na jejich XXXL longlasting lipgloss Velvet MATT v odstínu 17 hot brownie s vůní po Cappuccinu jsem se strašně těšila, protože jsem po ní pokukovala dlouho a přes tubu se mi barva strašně moc líbila. Vůně skvělá, aplikátor hodně naprd, takže musím vykreslovat štětečkem. Matnost nula, výdrž dobrá ale nemám pocit, že by si barva na rtech nějak sedla. Pořád mám pocit, že nedrží a jezdí. Navíc tato rtěnka/lesk nezaschne a je hodně mastná. Takže velké zklamání.



Tyto extra longlasting linky ve fixe neurazí. Hrot je krátký a tvrdý, takže se sním krásně pracuje. Uschnou hned a drží. Zatím se mi nestalo, že by barva vybledla nebo se někam rozpila. Tak uvidíme za jak dlouho vyschnou :) .



Tato krásná rtěnka v odstínu 21 mě při rozbalení nadchla. Nádherná tmavá vínová až hnědá, příjemně voní a měla by být také matná.
Po zkusení na ruce bordó, lesklá a mastná. Na rtech trošku více do tmava a výdrž 50 na 50. No rozhodně se tam nijak nechytne a nedrží tam. Po 20 minutách jsem musela znova přetřít a po jednom napití kávy jsem ji radši celou smazala. Achjo. 

Nalevo Velvet MATT lipgloss- napravo Rtěnka 21 Tres Chic.


Takže ukládám na dno kosmetické tašky a až bude nouze tak vytahuji.

Na závěr bych chtěla poděkovat mé milované sestřičce za nafocení produktů <3

Betanie <3










1 komentář:

  1. Já teda Essence moc v lásce nemám, ale teď zvažuju, že si od ní koupím bronzer, protože to je jediná věc, se kterou od Essence nemám špatné zkušenosti. :/
    Catherine Ribbon

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny komentáře.