Advertise

sobota 16. dubna 2016

Příjemné dopoledne se Štěpánem Urbanem


Jedno krásné dopoledne jsem se se Štěpánem sešla ve Skull Caffé v Brně za účelem rozhovoru. Po chvilce čekání se Štěpán přiřítil s kytarou na zádech a úsměvem na rtech. Objednali si pití a šli rovnou na otázky. A jak to celé dopadlo? Přečteš si níž...
A kdo by náhodou nevěděl, kdo je Štěpán Urban, tak je to 18tiletý finalista letošní Česko-Slovenské Superstar.

1. Jak tě napadlo přihlásit se do Superstar? Uvažoval jsi nad takovou soutěží už někdy před tím?


No, mě to nenapadlo ale, jednou psala nějaká scoutka z Novy, jakože co jsou tam lidi co normálně pracují tak, že sbírají nějaké lidi na internetu a hlásí je do takových soutěží, takže já jsem byl tenhle případ no. Vlastně mi poslední tři co jsme tam zůstali tak ani jeden jsme se nepřihlásili. Navíc takové soutěže jsem neměl nikdy rád.

2. Když si byl na castingu, dokázal sis představit, nebo jsi aspoň doufal, že se dostaneš až takhle daleko?



Ne ne, já jsem hlavně nad tím ani nepřemýšlel, já sem tam šel s tím že, to zkusím a v podstatě já jsem ani nechtěl se dostat nějak daleko protože sem nevěděl kam mě to dostane no.


3.Hraješ i ve Slováckém divadle, považuješ se více za herce nebo zpěváka?



Ve Slováckém divadle jsem více méně vždycky jenom zpíval a hrál na kytaru takže asi víc muzikantem.



4.Čím by ses chtěl jednou živit? Muzikou nebo úplně něčím jiným?



Teďka je asi celkem těžké se rozhodnout, jakože asi bych chtěl být někde v kanclu nebo prostě měl nějakou práci a do toho bych dělal tu muziku, nebo bych třeba jezdil s někým jako součást crew a prodával Merch. Chtěl bych se nějak živit a do toho dělat muziku. To bych asi chtěl nejvíc.

5.Kdo je tvůj největší pěvecký vzor?


Asi… Ty kokos nevím, jakože poslední dobou mě hodně baví Dan Bárta ale tak jakože z české hudební scény nevím. Ono se to furt mění. To co zrovna poslouchám, to obdivuji.


6. Všichni tě znají z televizní obrazovky jako trochu blázínka, ale jaký jsi doopravdy? Introvert nebo Extrovert?


Flegmoš.


7. Tvůj život se po superstar výrazně změnil, Jak to stíháš se školou, rodinu a vším okolo? Máš taky svůj ,,vlastní“ život?


Naštěstí nejsem zas tak extra vytížený takže, tu rodinu stíhám celkem v pohodě. Akorát jsem si myslel, že jsem spolknul moudro světa v momentě, kdy skončila superstar, takže jsem se trochu otočil vůči těm kamarádům a teď zase hledám ten způsob jak k nim.



8. Jak se vyrovnáváš s tím že tě lidi poznávají? A je to stále tak silné jako během superstar nebo to klesá?


Už skoro vůbec, jakože pokud to není 11tiletá holka tak mě asi nikdo nepozná.


9.  A co fanynky? Určitě ti psalo hodně lidí, vím že třeba Emmě Drobné kluci posílali své fotky, stalo se ti to taky?


Jo mě taky posílali kluci fotky :D Tak psali určitě ale to jsou furt ty poblázněné malé holky co hlavně žijou víš co tím Utuberingem a těmato soutěžema. Hlavně to jsou furt ty samé otázky : Ahoj, jak se máš? Co děláš? Vyfotíš se se mnou? Pošleš mi svou fotku?
  
A proto sem si to taky potom na facebooku vypnul a už mi nemohli psát .

Snapchat: be1ttyz



10.   Kde se vidíš za 10 let?

Kolik mě bude? 28? Bych chtěl skončit možná jako Kurt 27 . Ne dělám si srandu. Nevím. Fakt nevím.Možná někde zalezlý v nějaké zkušebně hezké s kamarádama, se kterýma se vídám furt  a dělat dobrou hudbu. To bych chtěl.

11.Považuješ se pořád za trochu bláznivé dítě nebo jsi se přehoupl do dospělosti?

Já jsem furt děcko. Neschopné děcko.


12.Studuješ gymnázium. Uvažoval jsi někdy o konzervatoři?

Jojo uvažoval a dokonce jsem se i hlásil sem do Brna ale nakonec jsem tam nešel, nevím proč, jakože, nevím proč jsem tam nešel.Chyba chyba, každopádně bych nepoznal ty lidi co znám teď a možná bych tady ani nebyl.



13. Pamatuji si tě jako malého kluka co zpíval píseň od Tomáše Kluse na jedné děcké soutěži. Dokázal sis představit, že za 3 roky budeš takhle vysoko? A btw. to jsou už 3 roky???!



Ty jsou 3 roky? To si děláš srandu.Ty kokos to je jakože… No tenkrát nevím. Já jsem to hlavně dělal protože mě to bavilo a to bylo tak všechno. Samozřejmě jsem měl nějaké ambice. Ale na takové úrovni bych ani ambice mít neměl. Nevím co jsem si myslel.


14.Máš, nebo plánuješ svoji vlastní desku?

Plánuju ale teď se to spíš děla tak, že se vydávají ty singly, což mě sice štve, ale že vydáš třeba 3 singly, potom vydáš album. Ale nevím, radši bych třeba vydal Elpíčko s pěti písničkami aby i lidi si vybrali třeba některé písničky z tech pěti na které by se potom natočil klip a z toho by se to pak rozvíjelo dál no.

15. V Pořadu Bez servítky jsme zjistili, že skvěle vaříš. Vaříš i doma?

Ne. Já a vaření to je… Já fakt ty kokos neumím vařit a ani vařit nikdy nebudu.Ale tak byla tam zase ta parta kterou jsem chtěl vidět.



16. Oblíbené jídlo?

Lasagne.

17. Když jsem zadala na facebooku tvé jméno, vyjelo přes 30 fake stránek a dokonce 5 falešných profilů, úplně totožných s tím tvým.Projíždíš třeba takové stránky nebo o nich ani nevíš?

O nich nevím. Jakože já fakt nevím. Já jsem třeba ze začátku se díval na instagram, jestli jsou tam nějaké fake účty a viděl tam třeba dva a ty potom zmizely, tak jsem si říkal, že je to asi nebaví. Nevím no. Potom jsem to už nesledoval.

18. Jak se vyrovnáváš s kritikou nebo některými hejty na internetu?

Tak nevím jestli zrovna jakože ty hejty jsou oprávněné, i když rozumím tomu, že ti lidi nemají rádi takové věci, takové soutěže a takové lidi jako jsem já. Každopádně jako co s tím mám dělat no. Buďto jestli je to fakt oprávněné a je to pravda tak se nad tím zamyslím a řeknu si tak jo. Většinou jsou to týpci, co nemají co dělat a sedí za komplem no. 



19.Plánuješ život v Hradišti nebo chceš někam dál? Popřípadě do zahraničí?

Hmm. V Hradišti budu asi do té doby než dostuduju. Teda aspoň tu střední a nějak s tím, že budu přejíždět Brno Praha. Asi bych chtěl potom do Prahy. Tam je takové to centrum všeho. Ale ani to Brno není špatné, jakože tady je zas klid a je to tady v pohodě. Je tady strašně moc hipsterů a takových lidí a ten život se mi tady líbí. Ale Praha je prostě Praha.

20. Brunety nebo blondýny?

Nevím. Je mi to jedno asi. :D

21. Pivo nebo víno?

Pivo.

22. Jak by ses popsal třemi slovy?

To jsou samé škaredé slova.. Poslední dobou mám na sebe strašnou pifku. Nevím asi zapomnětlivý. I když si myslím, že občas jsem i v pohodě no. Ale hlavně jsem flegmatik.To už mi fakt přerůstá přes hlavu.






15 komentářů:

  1. Štěpán Urban je super! Na koncertu Pavla Callty podal skvělý výkon. :) Super rozhovor! :)
    Catherine Ribbon

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Děkuji Děkuji :) Jo Štěpa je úžasný :)

      Vymazat
  2. Super rozhovor, dozvěděla jsem se o Štěpánovi super info!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  3. No jo je to nejen dobrý zpěvák, ale super kamoš. :) :D skromný a strašně dobře se s ním vykládá. :D No jo je fajn,že hi můžu vídat zas ve škole. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělý článek a rozhovor. Já jsem moc na SuperStar nekoukala, ale vím o koho jde:-) Přijde mi jako milý a skvělý kluk. Jinak tvoje vlasy vypadají skvěle!:-)
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkný rozhovor a super fotky =) Líbí se mi, jak Štěpán zpívá, tak doufám, že se mu bude v hudbě v budoucnu dařit.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny komentáře.