Advertise

úterý 29. prosince 2015

iPod Shuffle Gold -GIVEAWAY!!!



A je tady další giveaway!


Ultra lehký a kvalitní přehrávač APPLE iPod Shuffle 2GB, Gold.
Je oděn do elegantního eloxovaného hliníkového pouzdra. působí solidním, elegantním a odolným dojmem a pro jeho barevnost se z něj stává dokonalý módní doplněk. I díky velkým tlačítkům, VoiceOver a playlistem má všechny nejlepší vlastnosti.





Dostala jsem ho od kamarádky k Vánocům, jenomže já už jeden mám a nevyužiji ho. Proto jsem se rozhodla vám ho dát !

Giveaway probíhá od 29.12 - 8.1.2016

A jaké jsou podmínky?


1. Dát like na moji Facebook stránku : 
https://www.facebook.com/LaVieDeBetanie

2. Být mým pravidelným čtenářem.

3. Sledovat mě na instagramu : Be1tty

4. Do komentáře napsat jméno jak mě sledujete, email a proč bys chtěl/a iPod zrovna ty!


Vítěze budu kontaktovat formou emailu a a vyhlášení bude i zde na blogu.

Tak držím palce <3

33 komentářů:

  1. GFC: Týna Friová
    FB: Týna Fričová
    Instagram: christinia_green
    Email: kikifri@seznam.cz

    Chtěla bych zkusit tento Ipod, protože moje stará mp3 jaksi už neslouží. :D :(

    OdpovědětVymazat
  2. GFC slovakovairca95
    FB Irenka Slováková
    IG irenkaslovakova
    Chtěla bych vyhrát protože mp3 nemám a písničky na mobilu poslouchat moc nechci, protože se rychle vybíjí.
    slovakovairca95@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. FB: Soňa Profantová
    GFC: Soňa Profantová
    IG: sonablr
    email: sonka3819@gmail.com

    Nedávno sa mi pokazila mp3, na ktorej som mala všetky pesničky, ktoré sa mi do mobilu nezmestia a bolo by dobré vyskúšať pre mňa niečo nové ako je Ipod :)

    OdpovědětVymazat
  4. FB: Adél Řezníčková
    GFC: Adie
    IG: adiethereader
    email: adelreznickova@gmail.com

    K mé smůle nemám žádný mp3 přehrávač, a tak musím poslouchat písničky z mobilu, což je občas celkem nepohodlné. Bylo by dobré mít něco menšího.:)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojky!

    Ja uplne zoufale hledam jakoukoli motivaci k tomu, abych od noveho roku zacala opet chodit do fitka! Nejak jsem uplne prestala a je strasne tezke opet zacit, nikdy bych tomu neverila, mela jsem uz uplne automaticky to cvico v kazdem dni... Myslim, ze dobry playlist by me mohl nakopnout! :)

    FB, GFC Michaela Mravcova
    IG mravcova

    OdpovědětVymazat
  6. GFC & FB: Kristýna Kaderová
    Instagram: krystyna_kaderova
    Protože mi poslední dobou blbne MP3 a já jsem na hudbě dost závislá :D

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj! Opravdu strašně moc mě mrzí že jsem na tvůj blog přišla až díky této giveaway, protože je vážně moc pěkný!♥ Myslím že můj důvod nepřekoná ty ostatní, ale za zkoušku nic nedám. Popravdě vždy jsem si tento iPod přála, ale nějak nebyli peníze..Můj mobil už asi měsíc ukazuje že má přeplněnou paměť a já myslím že to bude právě kvůli hudbě a tak by se mi hodil nějaký ten malý stylový přehrávač! :)
    GFC a FB: Dudková Karolína
    Instagram: dudkovakarli
    email: dudkovakarli@gmail.com
    Měj krásný a usměvavý den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :) tvuj komentář me moc potěšil :3 zboznuju dlouhé komentáře a ten tvuj je bozi :) dekuju Jeste jednou :)

      Vymazat
  8. GFC Catherine Ribbon
    FB Catherine Ribbon
    Insta Catherine.ribbon
    email: Catherine.ribbon.67@gmail.com

    Ipod by se mi velmi hodil. Nemám nějaký ten dokonalý důvod typu světový mír, záchrana deštného pralesa atd. :D Hodil by se mi hlavně z toho důvodu, že se mi nedávno rozbil mobil a já řekla, že si na něj našetřím sama. A jelikož jezdím každý den 2 hodiny autobusem, tak by se mi hodil. :)
    Ps. Máš pěkný blog! Je celkem na nic, že jsem se sem dostala přes tuhle GA, takže se jdu kouknout na další články a okomentovat je. :)

    OdpovědětVymazat
  9. GFC, FB - Nicole Dočkalíková
    IG: NixooDy
    Email: nicoledockalikova@gmail.com

    Asi tak jako většina nemám mp3 a ani nic podobného a protože často někam cestuji, poslouchám písničky na telefonu, kde se mi hodně vybíjí baterka :/ Také k psaní článků na blog mi pomáhají sluchátka a písničky a telefon je na to docela nepraktický :/
    Každopádně máš hezký blog, moc se mi líbí šablona :) Šťastný nový rok a mnoho spokojenosti a zábavy při blogování :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj :)
    GFC : Barbora Hailandová
    FB : Barunka Hailandová¨
    e-mail : barbora.beruska@gmail.com
    No už jsem si ho přála k Vánocům, ale rodiče mi řekli, že písničky můžu mít v telefonu a že nic takového nepotřebuji, ale ja si stále myslím, že by se mi hodil :)

    OdpovědětVymazat
  11. Pravidel. sledování: Sue
    FB:La Sue
    Ins.: Su3m1
    email: oczuz@seznam.cz
    Ipod bych chtěla, protože hodně poslouchám písničky jako většina. Hodně cestuji a tak strkám sluchátka do uší... Bohužel mi baterka na mobilu moc nevydrží a k tomu mi začal blbnout přehrávač (Jakkýkoli, který v něj mám). Takže z tohoto důvodu bych za něj byla ráda, taky proto, že bych konečně měla možnost poslouchat hudbu při běhání.

    OdpovědětVymazat
  12. FB: Gaguš Mihályová
    GFC: Mom say I can
    IG: Gaguss.1
    mail: gaguska.mihalyova@gmail.com
    Chcela by som Ipod vyhrať pretože je fakt praktický a zmestí sa tam veľmi veľa pesničiek. A keďže cestujem každý deň do školy a spať, a často cestujem všeobecne tak by to bolo super počúvať hudbu cez Ipod a nebáť sa, že sa mi vybije mobil a nebudem môcť zavolať ak by sa dačo stalo. A pravdu povediac do mobilu sa mi moc pesničiek nezmestí a tak stále počúvam dookola tie isté pesničky a aj napriek tomu, že sú dobré ma už nudia keď ich často počúvam. :)


    OdpovědětVymazat
  13. GFC: The Lizz
    Instagram: Thelizz16
    FB: Eliška Křížová
    email: eliska-krizova@seznam.cz
    Jsem člověk, který poslouchá písničky na každém kroku a hudbou žije. Můj mobil to však tak nevidí a rád se rychle vybíjí. Něco takového jako Ipod Shuffle by pro mě byl neuvěřitelný dárek♥ Nosila bych ho všude a poslouchala písničky o to více.
    O tvém blogu jsem se dozvěděla právě díky této soutěži a úplně jsem si to tu zamilovala ♥ Pevně věřím, že za chvíli budeš mít stovky pravidelných čtenářů!:) A také jsem ti chtěla poděkovat za tuhle skvělou soutěž!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvůj komentář je naprosto nádherný a skoro mě dohnal k slzám <3 Je krásné si číst, že někomu může dělat blog radost, nebo si ho dokonce zamilovat <3
      Držím palce při losování a slibuji, že se na mém blogu nudit nebudeš <3

      Vymazat
  14. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj. Tvůj blog mi doporučila kamarádka no a jsem z něj úplně hotová! Jak jsem ho projížděla, tak jsem narazila na tuhle giveaway a rekla si ze zkusím štěstí a přihlasim se. Nic od apple nemam a tak bych chtela alespon tenhle maly ipod. Hudbu miluji a nedokazu si bez ní představit zivot! Tak snad se zadari a ja budu nejstastnejsi clovicek na svete :) ♥

    GFC: EliskaDvorakova
    Fb: Eliška Dvořáková
    Ins: UnicornEliss

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj! :) Já bych iPod chtěla vyhrát proto, že hudba pro mě znamená nepředstavitelnou část života. Hudba ve mě vzbuzuje vlnu euforie, která ovlivňuje moji náladu. Dalším důvodem je ten, že jsem si jako Novoroční předsevzetí dala, že budu chodit pravidelně běhat a cvičit. Myslím, že poslech hudby při běhání z iPodu by mě motivoval natolik, že bych si snad vypracovala nějakou tu kondičku :)! Musím uznat, že na blogu máš nádherné fotografie a nemluvě o článcích! Přeji ti hodně štěstí do budoucna :)

    GFC- Ideal Alien
    FB- Michaela Vrbková
    IG- ideal_alien

    michaela.likes@email.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj :)
    FB - Kate Necky
    GFC - Kate.
    IG - b_kate6
    Email: blazkovakate@seznam.cz

    iPod bych rada vyhrála, protoze jsem nikdy žádnou MP3 neměla. Hudbu zboznuji ale na mobilu ji moc poslouchat nemohu, protoze se mi rychle vybije a ja jsem rada, ze baterkách vydrží i bez hudby :/ Takze by to bylo skvele :)

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj. Sleduju a čtu tvoje články od samého začátku.Líbí se mi tvůj styl psaní :) Mohla bys psát zase něco o sobě, o škole a tak. Hlavně v psaní pokračuj!
    Říkala jsem si, že zkusím štěstí. Vánoce letos nebyly úplně nejlepší, tak by se malinký dáreček v podobě výhry hodil. Nikdy jsem nic jako MP3 neměla a běhat s 5" mobilem není ideální, celkem z kapsy vypadává a ehm, je to znát :D
    Těším se na další články :)
    PS: O YouTube kariéře nepřemýšlíš? Hodila by ses na to :)

    FB: Andrea Cervenkova
    IG: andreacervenkova
    cervenkova97@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :) tvuj komentář me potěšil a o skole bude hromada článku :) všechno mam v planu. Youtube zvažují ale az bude vic čtenářů :) ted by to nemělo smysl navic bych neměla na co točit ale uvidime časem :)

      Vymazat
  19. GFC:Simar
    FB: Simar /stránka/
    IG: simeon_smith_
    Ahoj. Tak som rada že som ťa objavila, máš super články a vyžaruje z teba fakt dobrá energia, rada som sa stala čitateľkou. ☺ Ipod som už dávnejšie vlastnila a musím skonštatovať že je mega a fakt sa hodí pre milovníkov hudby. Kedže ho už nemám, tak mi to docela chýba kedže cestujem do školy a teraz mám jeden rozpracovaný projekt pri ktorom budem musieť každý víkend cestovať dosť daleko a hudba na cestách je samozrejme ideál. ☺ ♥
    http://simarrr.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  20. 1. FB: Natali Hanuschová
    2. GFC - Natali H.
    3. instagram: natalihanuschová
    4. email: n.hanuschova@seznam.cz

    Na tuto giveaway jsem se dostala díky FB-Skupině, kde jsi na giveaway upozorňovala a přiznám se, že jsem na tvém blogu asi poprvé, ale velmi se mi to tu líbí. :) Rozhodně mě hned zaujala rubrika Travel, kterou jsem pročetla, ale určitě nezapomenu ani na ostatní články.
    Chtěla bych vyhrát asi proto, že jsem nikdy nic nevyhrála i když jsem se do fakt hodně giveaways a různých jiných soutěží zapojila. :D Je to tak trošku můj sen, (nevím, jestli jsi někdy slyšela o Bucket listu, zrovna jsem si ho na rok 2016 založila a mám zde položku vyhrát někdy něco), tak bych byla ráda, kdybych si tohle mohla splnit a mít tak radost hned ze dvou věcí. :D
    Sice bych asi nevěřila, že jsem vyhrála tak drahou věc a chvíli by mi samozřejmě trvalo, než bych to rozdýchala. :-D
    Jinak přeji šťastný nový rok, ať je třeba i lepší než ten minulý, hodně štěstí s blogem a mnoho pravidelných čtenářů! :-*

    OdpovědětVymazat
  21. FB: Pája Zavadilová
    IG: satans__girl
    email: kocka.paja@seznam.cz
    iPod by mě moc potěšil, jelikož si něco takového vůbec nemůžu dovolit a dlouho po něm toužím:)

    OdpovědětVymazat
  22. Není možné, není možné, ale i přes to se zapojím ...
    FB: Bastian Catori
    Instagram: catori_bastian
    e-mail: lancelot@skaut.cz

    Rozhodně nemusím dlouho přemýšlet o tom, co vlastně napíši do tohoto komentáře. A myslím, že i Ty, princezno Bett, máš nějak tak jasno. Jakožto začátečník v oblasti fitness navštěvuji pravidelně posilovny (a že mi to zatím vychází, centimetry mizí a svaly přibývají). Hudba, která v zátiší hraje je sice příjemná, ovšem nedokáže namotivovat člověka k tomu, aby zvedl něco těžšího. K tomu povětšinou slouží právě sluchátka a mp3 přehrávače. K mé smůle vlastním obří mobil, který prostě do minikapsy na kraťasích nedám a můj starý hudební přehrávač jaksi dosloužil před více jak dvěma lety.
    A dej mi za pravdu, že připínací minimp3, je prostě to pravé vořechové.
    Je mi docela fuk, zda-li se jedná o produkt Applu, nebo obyčejnou ťamanskou mp3. O tohle mi nejde. Hlavní je její váha, velikost a připínací část.
    A jak víš, já a hudba ... Láska mezi námi nemůže býti větší. A když se spojí ještě s posilovnou, ocitám se v ráji, ze kterého už nechci odejít.
    Na tuto Giveaway jsem narazil, tak nějak, přes tyto stránky. Však to znáš. Roluješ, čteš a najednou .. *BOOM* ..
    A když nevyhraju? No tak se svět nezblázní. Pořídím si jiné kraťase, do kterých dám i mobil a nebo zkusím svýma kutilskýma prstíčkama opravit ten starý křáp, co mi nefunguje. A pokud nevyjde ani jedno, budu se muset spokojit s tím, co nám pan majitel pouští do repráků.

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj,
    moj mejl: hluchova@gmail.com
    hodil by sa mi veľmi, pretože napríklad vo fitku je počúvanie z mobilu naozaj nepohodlné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sledujem ta ako suzie, Zuzana Hluchova a na IG: suzie_laska

      Vymazat
  24. Veľmi sa mi páči, ako máš na ostatných článkoch, čo som len tak prebehla teraz na hlavnej stránke 2-3 komentáre, na dvoch dokonca až 6! :D Ale keď sa hrá o iPod, tak 28 :D :D Inak, vážne pekný blog :) Idem sa vrhnúť na článok o kúsok vyššie :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo tohle mě trošku mrzí jelikož když je giveaway tak naráz všichni odebírají a komentují a když dávám články na které jsem hrdá nebo jsem na nich pracovala tak tam jsou 2 komentáře....

      Vymazat
    2. Ale články máš naozaj skvelé :-) ja nemám ani tie dva, ale hold to sú začiatky

      Vymazat
  25. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj, moc super soutěž, vždycky jsem si přála něco od Apple, tak snad se poštěstí :)

    GFC: Veronika Ježíková
    Facebook: Veronika Ježíková
    instagram: jeveronika
    můj e-mail: veronikajezikovabloger@gmail.com

    Proč bych ho měla vyhrát právě já? No, jak jsem psala, vždycky jsem si přála něco od Apple, ale to asi není až tak důležitý. Spíš by mi to pomohlo jako přehrávač při mém novoročním snažení za lepší postavou. Třeba na procházky, cvičení a tak. Abych nemusela furt tahat mobil, nebo na něm mít zapnutých milion aplikací :D takhle bych měla hudbu v jedné :)

    jestli chceš, navštiv můj blog :)
    http://www.veronikajezikova.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny komentáře.