Advertise

pondělí 14. prosince 2015

Tipy na Vánoční dárky! Pro ni

Za 10 dní tady máme štědrý den, ale pořád nevíte co koupit své drahé polovičce? Pokud jste jako já a vaše představivost vás letos opustila, mrkněte na mé rady a tipy na Vánoční dárky pro svou přítelkyni . Samozřejmě, že to nejsou dárky jen pro partnerku, ale i pro mámu, ségru, kamarádku.... 

Myslím, že tyhle dárky seženete ještě do Vánoc a rozhodně někomu udělají velkou radost. 







Jako první tady máme KABELKU.
Kabelkou rozhodně nic nepokazíte a neurazíte. Ale nejdůležitější je, znát alespoň trošku vkus obdarovávané osoby. Jaké má ráda značky, barvy, vzory, typ atd. Tak to pořádně promyslete, aby to při rozbalování pod stromečkem nebyl trapas.

ŠÁLA 
Šála je věc, která se v zimě hodí a navíc vypadá dobře. Poslední dobou jsou šály čím větší, tím lepší. Musí být měkké, huňaté a velké. Takže pokud jdete vybírat šálu do obchodu a prodavačka vám podá obrovskou, velkou deku, tak se neděste a neodpovídejte, že nejedete kempovat ale berte jako šálu.

NUTELLA
Není zase úplně vánoční dárek, ale pro úplné zoufalce, co už opravdu neví, je to vhodné. Stačí roztomilá mašlička a dárek je na světě! 

NÁRAMEK
Nemusí to být hned Pandora, ale jakýkoli náramek, který je krásným doplňkem na jakékoli ruce. Nyní je hodně náramků, na kterém si sestavujete svůj příběh pomocí korálků a přívěsků.

PARFÉM
Parfém je už skoro tradiční dárek. Je to zase o vkusu ženy. Pokud má ráda sladké vůně, tak ideální jsou Victoria´s Secret. Krásné jasmínové parfémy mají v Zaře. Úžasná také Chloé nebo třeba Miss Dior.

KRYT NA MOBIL
Ať se rozhodnete pro roztomilý, elegantní nebo třeba s vaší fotkou, rozhodně neuděláte krok vedle. Kryty na mobil jsou všude dostupné a není jich nikdy dost.

HODINKY
Hodiny jsou také vhodným dárkem. Elegantní a potřebný doplněk.Skvělé jsou třeba Komono a nebo 1FaceWatch, které jsou dotykové a můžete si vybrat z řady barev a nebo na co přispějete, jelikož každý typ je na něco jiného (Rakovina, hlad, voda..).

SELFIE STICK 
Třeba já si selfie stick přeji. Vím, že to není moc vhodné ale rozhodně někomu to udělá radost, navíc když se teď prodávají v různých barvách a vzorech, které jsou neodolatelné.

EOS
Malá drobnost, která zaručí celou zimu vaší partnerce krásné rty. Co je lepší než úžasné rty, které nejsou popraskané od mrazu a krásně chutnají?

KNIHA
Kniha je dobrou volbou. Jde už jen o to, co vaše polovička ráda čte. Výborná je kniha od Marie Doležalové Kafe a Cigárko, která pojednává o hereckém životě z druhé strany. Je vtipná a výborně napsaná. A myslím, že padne komukoliv.

Tak tohle jsou mé rady na Vánoční dárky pro ni. Napište mi do komentářů co si přejete vy.
Ještě se můžete těšit na Vánoční dárky pro něj.Tak si počkejte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za všechny komentáře.