Advertise

úterý 15. prosince 2015

Tipy na Vánoční dárky! Pro něj

Za 10 dní tady máme štědrý den, ale pořád nevíte co koupit své drahé polovičce? Pokud jste jako já a vaše představivost vás letos opustila, mrkněte na mé rady a tipy na Vánoční dárky pro svého přítele . Samozřejmě, že to nejsou dárky jen pro partnera, ale i pro tátu, bráchu, kamaráda... 

Myslím, že tyhle dárky seženete ještě do Vánoc a rozhodně někomu udělají velkou radost.


























HODINKY
Hodinky na mužích vypadají skvěle! Ať už elegantní, jako třeba Komono, nebo 1FaceWatch, které jsou navíc na dobrou věc! Stačí jen vybrat barvu a máte to.

SPODNÍ PRÁDLO
Rozhodně neurazíte spodním prádlem zvlášť, když je to nějaká pěkná značka. Menší problém je velikost. Nejlepší je, se nějak nenápadně zeptat přímo partnera ať nemusíte odhadovat v obchodě.

PARFÉM
Ať už parfém, voda po holení nebo deodorant, rozhodně je to správná volba. Sama za sebe doporučuji Bvlgari Man Extreme, která je úžasná! Ale třeba playboy, Hugo Boss nebo Calvin Klein vyrábějí taky příjemné vůně, které nezdevastují vaši peněženku.

PONOŽKY
Nádherné vzorované nebo vtipné ponožky nejsou žádný trapas. Spíš naopak. Uznejte, jak roztomilé je, když z polobotek vykukují proužkované nebo puntíkované ponožky.

BOTY
Já mám za favority tyhle černé, autentické Converse. Každý kluk je v nich neodolatelný. Co vy na to?

SLUCHÁTKA
Protože mám doma sběratele sluchátek tak o tom nemusím ani přemýšlet. Pokud nechcete vyhodit několik tisíc za Beaty, zamiřte níž, třeba na Marhsall Major. S přítelem máme každý jedny. Já bílé a on hnědé z řady Mashall Major II.

BATOH
Značka Fjallraven má nádherné a zajímavé batohy, které nejsou cenově nedostupné. Velmi krásný dárek pod stromeček.

KONDOMY
To asi nějak rozvádět nemusím, že?

MOTÝLEK
Hned po Vánocích přichází plesová sezóna a váš přítel neví, co na sebe? Udělejte mu radost motýlkem. Narazila jsem na nejkrásnější motýlky na světě! Značka TimeWood kromě dřevěných hodinek vyrábí také dřevěné motýlky! To je naprostá bomba!

MIKINA
Tady zase záleží na vkusu partnera. Nejlepším plánem je procházet spolu obchody a sledovat, po čem váš partner kouká. Nádherné mají třeba v Primarku, H&M, Pull & Bear, Bershka atd.. Stačí jen vybrat správnou velikost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za všechny komentáře.