I když je skoro půlka ledna, tak si myslím, že na horkou čokoládu je stále chuť. Zvlášť na horách nebo po vymrzlých cestách ze školy . A co budeme potřebovat na tuhle výbornou hustou perníkovou čokoládu?
1. Hrneček mléka
2. Půl hrnečku nadrcené čokolády
3. Špetka skořice
4. Dvě špetky perníkového koření
Zeslabíme a vhodíme čokoládu a koření . Mícháme dokud se čokoláda nerozpustí a opět čekáme až začne vřít směs. Necháme ať to celé vybublá a uvidíme, že se čokoláda zvětšuje jako by chtěla utéct z kastrůlku. Až bude pěna u kraje, tak vypneme a rychle zamícháme. Čokoláda tím získá pěnu a můžeme přelít do hrnečku. Jelikož je čokoláda vřící, počkáme až vychladne a můžeme ozdobit šlehačkou a perníčky :)
Wow! Super nápad! Já jsem tohle ještě teda nikdy neviděla. :D
OdpovědětVymazatCatherine Ribbon
Skvělý! Určitě vyzkouším. Miluji horkou čokoládu.
OdpovědětVymazatwww.jdeocestu.blogspot.cz
Tak to musím zkusit :-)
OdpovědětVymazatIm going through changes || Můj blog