Advertise

úterý 1. března 2016

Trik na oční linky!

Ahoj.
Jakožto holka milující oční linky jsem přišla na jeden super trik. 
Taky máte rády černé oční linky? A taky vás šíleně štve, že linky ve fixe to po 4 hodinách na oku odpískají? Mám pro vás jednoduchý trik, aby vaše linky vydržely klidně i 12 hodin.







Na tenhle trik jsem přišla, když jsem se chystala na silvestrovskou oslavu. Spali jsme u kamaráda a já chtěla vypadat skvěle celou dobu. A hlavně jsem nechtěla lítat do koupelny a kontrolovat, či překreslovat linky. A jak už to při Silvestru bývá, celkem dost se pařilo.. A pilo.. A krom toho, že jsem zapomněla na to, co se stalo během večera, jsem se zapomněla samozřejmě i odlíčit. Takže jsem kolem 3 ráno skočila do postele v kompletním make-upu. 

Strašně sem se bála probudit, jelikož jsem věděla, že budu vypadat jako čarodějnice. A po odhodlání se podívat do zrcadla, jsem zjistila, že moje linky jsou jako čerstvě namalované. Takže myslím, že tohle byl ten nejlepší zátěžový test! 

A co potřebujete? 

1. Linky
2. Černé stíny ( nejlépe matné)
3. Štěteček


Vlevo se stíny, vpravo bez. Po 8 hodinách.




Naprosto klasicky si nakreslíte linky.
Po vykreslení linek vezmete štěteček ( já použila šikmý štěteček na obočí) a namočíte do černých stínů.
No a potom jen linky jakoby ,,přepudrujete" černým stínem. Tudíž je zafixujete a linky se nikam nerozpijí, nerozdrolí a ani nevyblednou.




Tak schválně zkuste .

Betanie

8 komentářů:

  1. No když mám linky, většinou nemám problém s tím, že by mi po několika hodinách nějak opadávaly. Horší je ty linky nějak nakreslit, proto se těm gelovým celkem vyhýbám, přestože se mi líbí, a většinou používám jen klasickou tužku na oči. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak si počkej na můj tutoriál a určitě je zvládneš ;)

      Vymazat
  2. Tak jsem se chtěla konečně dozvědět, jak oční linky namalovat a ono nic :D :(. Ale třeba by to mohl být tip na další článek.
    Martina Homoláková

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý trik! Já jsem teda taky čekala, že to bude spíš o tom, jak malovat linky (,protože já jsem na to amatér a vůbec mi nejdou malovat). :) Tak se už těším na další články! Jsi skvělá bloggerka!
    Catherine Ribbon

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji dekuji dekuji moc! <3 na linky bude hodně článků neboj <3

      Vymazat
  4. tiež používam fixku na linky, super článok ;)

    TeenMumy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zastávám tekuté catrice, ale když nejsou šahám po fixe :) děkuji

      Vymazat

Děkuji za všechny komentáře.