Advertise

sobota 6. února 2016

Kosmetika MOJE

Od kosmetiky MOJE mi přišlo na testování pár super věciček. Testovala jsem je celý týden a tak vám o nich teď něco napíši. 

Strašně se mi líbí jejich obaly, kreativita a rozhodně originalita u názvů. Po rozbalení malé krabičky na mě vykoukl krásný vzkaz od milé Lucky z MOJE.


                                                              kosmetika Moje






Přišla mi tužka na oči, řasenka, tužka na obočí a balzám na rty.


Řasenka GIGA 

Řasenka Giga je opravdu gigantická svým kartáčkem, který má velký, hustý kartáček z přírodních štětin. Ja jsem si ji musela nanést z obou stran na horních řasách jelikož moc po prvním tahu nepoznáte, že na očích něco máte. Ale po chvilce kreslení se vám ukážou krásně natočené, husté a dlouhé řasy. 

Obsah : 11 ml
Vitamíny : E, C a F
Cena : 69,90 Kč






Balzám na rty

Každý, kdo má úchylku na sovy, tak teď čtěte. Hydratační balzám na rty nemá jen roztomilou sovičku na obalu ale má naprosto šílenou vůni/příchuť. PŠENICE. Ano správně. Tenhle balzám voní jako pšenice. Jakože WHAT?! Ale musím uznat, že vůně je příjemná. Chuť to nemá žádnou a struktura je krásně máslová a bezbarvá. Hydratace 100% . S tímto balzámem jsem naprosto spokojena a je to pro mě number one!

Obsah : 3,8 g
Přírodní extrakty, oleje a vosky
Cena : 49,00 Kč






Tužka na obočí

Tužka na obočí č.2 Hnědá mi bohužel nevyhovuje barvou. A strašně mě mrzí´, že v nabídce mají pouze 2 barvy. Tmavě hnědou a černou. Což je pro nás blondýny naprd. Barva se zdá být na první zkus světlá, ale v obočí uvidíte že je tmavší než se zdá. Kartáček na víčku tužky je tvrdý a celkem škrábe. Ale když není nic po ruce tak i tento zastane práci. Na obalu slibují, že tužka je DLOUHODRŽÍCÍ. No... Ani moc ne. Po hodině jsem že se v obočí objevují bílá místa tam, kde byla barva. Odlíčení snadné. Pigmentace nic moc. Rychle se smázne a neuděla takový efekt rádoby zakouslé barvy.

Obsah: 5 g
Cena : 49,00 Kč



Zde můžete vidět, jak je barva na mě příliš tmavá.




Tužka na oči

Klasická konturovací tužka na oči v černé barvě mi moc nesedla. Opět slibující dlouhotrvající výdrž zase nenaplnila mé očekávání. Zkoušela jsem tužku na horní linky a po půl hodině se z krásné černé stala šedá, rozmazávala se a roztékala. A při tom to na ruce vypadalo tak slibně. Achjo. Ale pro konturování spodní linky uspěla na 100%. Tam se z nějakého důvodu držela jako přibitá. U všech produktech platí, že jsou snadno odličující a je to opravdu pravda. V nabídce mají ještě v 9 odstínech. 

Obsah : 5 g
Vitamíny : E
Cena : 29,00 Kč




Vlevo : Tužka na oči
Vpravo : Tužka na obočí



A to je vše z mého testování. Rozhodně kosmetiku jako celek hodnotím kladně, protože je cenově dostupná, přírodní a roztomilá. Mrzí mě, že není k nalezení v drogériích. Já osobně chci zkusit od této firmy ještě pudr, rtěnkové tužky a oční tekuté linky.



2 komentáře:

  1. Já jsem před pár měsíci také obdržela balíček od této kosmetiky a absolutně jsem se do ní zamilovala! Teď mám i GA, kde jsou jejich produkty. Nejradši mám balzámy na rty, řasenky a laky. :)
    Catherine Ribbon

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny komentáře.